Κωστανιανη
Κωστανιανη
Κωστανιανη
Κωστανιανη

Τα νεα της Κωστανιαννης

ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης

ΠΡΟΣ:ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί συγχωριανοί, από την Κωστάνιανη και το Μπέρκο αγαπητοί φίλοι και φίλες ,το διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται υγεία και καλό καλοκαίρι. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από 35 περίπου χρόνια και πολλές αναβολές στις 17 και 18 Αυγούστου θα γίνουν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κωστάνιανη . Το πρόγραμμα των εγκαινίων έχει ως εξής Παρασκευή στίς 17 Αυγούστου ώρα 19:00 εσπερινός και το Σάββατο 18 Αυγούστου το πρωί λειτουργία και εγκαίνια του Ιερού ναού χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. ΜΑΞΙΜΟΥ . Όλα τα έξοδα για την για την οργάνωση , ετοιμασία της εκκλησίας και το τελετουργικό των εγκαινίων είναι προσφορά της Αδελφότητας Εν συνεχεία θα ακολουθήσει γιορτινό τραπέζι (η Αδελφότητα θα προσφέρει πέντε αρνιά ψημένα). Κατόπιν απόφασης της Γενικής συνέλευσης τις 3\2\2016 η Αδελφότητα ανέλαβε το κόστος . Η βοήθεια όλων μας είναι απαραίτητη για την άψογη διεξαγωγή των εγκαινίων του Ιερού Ναου θεωρούμε αυτονόητη την παρουσία όλων στο ξεχωριστό αυτό γεγονός που επί δεκαετίες όλοι μας αναμέναμε . Σας περιμένουμε όλους για το Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κοπή Πίτας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Κωστάνιανης σας ευχεται καλές γιορτές, χρονια πολλα με υγεια και οικογενειακή ευτυχία και σας περιμένει στην κοπή πιττας που θα πραγματοποιηθει στην αίιθουσα του Πνευματικού του χωριού μας στις 6/1/2017 μετά την λειτουργία των Θεοφανειων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού συλλόγου Κωστάνιανης Προσκαλεί τα μέλη του στην Επαναληπτική και τελική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρου του χωριού μας με θέματα ημερήσιας διάταξης. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη για να εκλεγεί νέο Διοικητικό συμβούλιο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού συλλόγου Κωστάνιανης Προσκαλεί τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρου του χωριού μας με θέματα ημερήσιας διάταξης. 1. Απολογισμός δραστηριοτήτων απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη για να συζητηθούν ευρύτερα όλα τα θέματα, να ληφθούν σωστές αποφάσεις και να εκλεγεί νέο Διοικητικό συμβούλιο.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΣΤΑΝΙΑΝΗΣ. Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου Κωστάνιανης, προσκαλεί τα ταμιακά εντάξει μέλη του συλλόγου, σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κωστάνιανης. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Απολογισμός Γενική συζήτηση για το Μέλλον του Συλλόγου.

Πανηγύρι 2016

Ελάτε να γλεντήσουμε στο παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού μας που θα γίνει στη κεντρική πλατεία την Κυριακή 28 και την Δευτέρα 29 Αυγούστου. Στις 28 Αυγούστο στο κλαρίνο θα ειναι ο Γιωργος Γιαννάκος και στο τραγούδι ο θοδωρης και ο Δημήτρης Ευαγγελου, στις 29 Αυγούστο στο κλαρίνο θα ειναι ο Γιωργος Γιαννάκος και στο τραγούδι ο Κώστας Τζίμας και ο Δημήτρης Ευαγγελου.

Αλαγούζια 2015

"Αλαγούζια 2015" Αν και η προσέλευση του κόσμου και κυρίως της νεολαίας του χωριού ήταν μικρή, " μάλλον λόγω καιρού ", με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Αποκριάτικη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου την Κυριακή τη Αποκριάς. Φαγητό, Κρασί, χορός, αποκριάτικα τραγούδια και προπάντων πολύ κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ήταν τα χαρακτηριστικά της παραπάνω εκδήλωσης! Ευχαριστούμε πολύ τους χωριανούς μας και μή, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν θερμά τις προσπάθειες που κάνουν τα μέλη του Συλλόγου! Παράλληλα ευχαριστούμε και τους εκτός συλλόγου χωριανούς μας: Κανδρέλη Τάκη, Κανδρέλη Ιωάννη, Κατσάνο Στέλιο, Τάτση Πέτρο, Μπαλαμίτσιο Φώτης για την πολύτιμη βοήθειά τους για την διεκπεραίωση της παραπάνω εκδήλωσης! Στις φωτογραφίες και συγκεκριμένα στις Δραστηριότητες του Συλλόγου μπορείτε να δείτε φωτογραφίες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ανακοίνωση Αδελφότητας Κωστάνιανης

Α Δ Ε Λ Φ Ο Τ Η Τ Α ΚΩΣΤΑΝΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΄΄ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ΄΄ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 106 78 50 ΧΡΟΝΙΑ 1965 - 2015 Αθήνα 10 Ιανουαρίου 2015 Προς: Όλα τα μέλη της Αδελφότητας, χωριανούς και φίλους Ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή πίτας Αγαπητοί συγχωριανοί από την Κωστάνιανη και το Μπέρκο, αγαπητοί φίλοι και φίλες, το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία. Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 το βράδυ, η Αδελφότητα διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση - Κοπή πίτας. Η εκδήλωση θα γίνει στην ταβέρνα “Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ”, Δεληγιάννη 71, Αγ.Ανάρυροι (τηλ 2102319691-6936987400). Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Θέματα Γενικής Συνέλευσης: 1. Απολογισμός πεπραγμένων 2. Απολογισμός εσόδων - εξόδων 3. Οικονομική ενίσχυση Εκκλησιαστικής Επιτροπής για τσιμεντόστρωση δρόμου στο εξωκλήσι του προφήτη Ηλία 4. Διάφορα άλλα θέματα που αφορούν την Αδελφότητα 5. Κοπή πίτας Σας περιμένουμε όλους, για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Τσάλης Λεωνίδας Ο Γενικός Γραμματέας Λάμπρου Κωνσταντίνος

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΣΤΑΝΙΑΝΗΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.

1. Σάββατο - 14/2/2015 - 19:00 το απόγευμα. θα γίνει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Πνευματικό Κέντρο Κωστάνιανης». 2. Κυριακή των απόκριών - 22/2/2015 - 19:00 το απόγευμα, στην πλατεία του χωριού ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει την καθιερωμένη παραδοσιακή τζαμάλα. (Θα προσφερθεί ζεστή φασολάδα και άφθονο κρασί).

Γενική Συνέλευση Συλλόγου

Ανακοίνωση Ο Μορφωτικός εξωραϊστικός σύλλογος Κωστάνιανης προσκαλεί όλα τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό κέντρο Κωστάνιανης. Θέματα Γενικής Συνέλευσης: 1. Διοικητικός απολογισμός 2. Οικονομικός απολογισμός 3. Εκλογές 4. Διάφορα Θέματα Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία μελών η γενική συνέλευση θα γίνει στον ίδιο χώρο και ώρα την επόμενη Κυριακή 19/10/2014 με τα ίδια θέματα. Με εκτίμηση, Το Διοικητικό Συμβούλιο: